Policija je u Nikšiću podnijela krivične prijave protiv P.B. (20), Đ.B. (18), J.B. (18) i P.K. (19) zbog sumnje da su sugrađaninu M.K. (19) nanijeli lakše tjelesne povrede.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, njihova dežurna služba u Nikšiću je 23. februara ove godine obaviještena da je ispred sportske kladionice došlo do svađe i tuče između više osoba.

Na licu mjesta, kako su kazali, policija je zatekla M.K. (19) iz Nikšića.

“On je imao vidne povrede i njega su policijski službenici prevezli u Medicinski centar u Nikšiću, gdje mu je pružena medicinska pomoć i konstatovane lake tjelesne povrede”, navodi se u saopštenju.

Policija je podnijela krivične prijave protiv P.B. (20), Đ.B. (18), J.B. (18) i P.K. (19), svi iz Nikšića zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje.

“Sumnja da je P.B. imao tzv. fantomku i da je prvi fizički napao M.K. nanoseći mu stisnutom pesnicom, na kojoj je imao metalni boks, više povreda po glavi i tijelu. Nakon toga su ga, sumnja se, fizički napala i ostala osumnjičena lica koja su takođe bila maskirana i nanijeli mu više udaraca stisnutim pesnicama”, kazali su iz Policije.