REGION

Nezapamćen zločin u Novom Sadu: Ubio suprugu, taštu i tasta

Trostruko ubistvo dogodilo se danas u porodičnoj kuću u Novom Sadu. U kući su bez znakova života pronađeni Branislav Pajić (57), njegova supruga Nada Pajić (57) i njihova ćerka Mirjana Janković (32). Za ovaj zločin osumnjičen je Goran Janković (36) vulkanizer iz Veternika koji je imao zabranu prilaska ovoj porodici, suprug ubijene Mirjane, javljaju srpski mediji.

Ubistvo se dogodilo u Ulici Petefi Šandora, a policija je odmah sve blokirala kako bi obijezbedila dokaze i što prije uhapsila ubicu.

Tijela ubijenih rano jutros otkrio je sestrić porodice Pajić koji je otvorio vrata kapije njihove kuće u Ulici Petrefija Šandora i vidio brojne tragove krvi.

MUP je saopštio da su tijela tri člana porodice Pajić pronađena jutros oko osam sati.

“Policija, u saradnji s nadležnim tužiocem, obavlja uviđaj i intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja i pronalasku počinioca”, saopštio je MUP.

Osumnjičenog je supruga 10. maja prijavila za nasilje u porodici. Protiv njega postoji i prijava za ilegalno posedovanje oružja.

Prema prvim nepotvrđenim informacijama, motiv za ovaj nezapamćeni zločin u Novom Sadu je ljubomora. Goran Janković je, navodno, bio ubijeđen da Mirjana ima drugog i da ga vara.

Policija intenzivno traga za njim.

Izvor: Blic