Foto:Blic

Nele Karajlić se nakon sedam godina pauze vratio na muzičku scenu sa novom ekipom beogradskih muzičara, a prve koncerte održaće u Kanadi i SAD. Povratak je najavio i novim spotom za stari hit Zabranjenog pušenja ‘’Bos il Hadžija”.

Karajlića očekuju povratničke svirke sa All Star bendom 24. marta u Torontu, 25. marta u Vankuveru, 30 marta u Čikagu i 31. marta u Njujorku.

Karajlić je napisao autobiografsku knjiga “Fajront u Sarajevu”, koja je postala bestseer,a u pozorištu je postavio autorsku multimedijalnu predstavu “FBI- Dosije Tesla”, Karajlić se sada ponovo “stvarno uželio svirke i scene”.

“Vraćam se matičnoj aktivnosti, čistom rokenrolu. Zadnju svirku “Pušenja” sam imao prije 20 godina, a “No Smoking” prije šest, sedam u Londonu. Sad me zovu u Toronto, Vankuver, Čikago i Njujork. Nije loše za početak, za nas mlade talente,” kaže ovim povodom Nele Karajlić.

On je sa ekipom beogradskih muzičara, na čelu sa gitaristom Ivanom Kizom Zoranovićem u “Master blaster” studiju u Beogradu, ponovo snimio pjesmu “Hadžija il’ bos”, a na njihovom repertoaru će biti poznate pesme kao što su “Murga drot”, “Guzonjin sin”, “Pišonja i Žuga”, Lutka sa naslovne strane”, “Dan Republike”, “Šeki Is On the Road Again”, “Nedelja kada je otiš’o Hase”, “Djevojčice kojima miriše koža”, “Fikreta”, “Ja nisam odavle”…

Izvor: AntenaM