Real Madrid novu sezonu Lige šampiona otvoriće duelom sa Romom u srijedu veče, a kapiten serhio Ramos vjeruje da “kraljevski klub” može osvojiti četvrtu uzatopnu titulu šampiona Evrope.

Foto: Beta/AP

Mnogi jedva čekaju da vide koliko može “novi” Real Madrid, koji je ovog ljeta ostao bez Zinedina Zidana i Kristijana Ronalda, ali Ramos vjeruje da tim ima itekako snage da ponovi sjajne rezultate iz prošlih sezona.

“Ponosni smo zbog naše tri uzastopne titule Lige šampiona, ali nijesmo ih slučajno osvojili. Moramo održati istu ambiciju”, rekao je Ramos.

Na pitanje o odlasku Ronalda, da li je Real slabiji ove sezone, iskusni defanzivac kaže da ekipa mora da živi bez Portugalca.

“Kristijano je obilježio jednu Realovu eru, ali ne možemo živjeti od tih uspomena na njega. Želimo mu sve najbolje, sve dok nas putevi ne spoje. Život ide dalje, moramo da gradimo novi stil i da na drugačije načine ostvarujemo pobjede. Moramo da vjerujemo i dalje, vjerujem da ćemo moći da ponovo osvojimo Ligu šampiona”, zaključio je Ramos.