Ministar Nikola Janović svečano je otvorio renoviranu sportsku salu Srednje elektro-ekonomske škole u Bijelom Polju čiju je rekonstrukciju finansiralo Ministarstvo sporta i mladih.

“Tom prilikom Janović je istakao da se omladini u Crnoj Gori moraju pružiti sportski sadržaji kakve zaslužuju kao i da je to jedan od ključnih ciljeva na kojem Vlada Crne Gore i Ministarstvo sporta i mladih predano rade već duži niz godina”, navodi se u saopštenju.

O tome, dodao je Janović, najbolje govori podatak da je od 2017. godine do danas Ministarstvo sporta i mladih sufinansiralo i finansiralo izgradnju i rekonstrukciju preko 30 sportskih sala i terena što je ujedno i najveći poduhvat u oblasti sportske infrastrukture još od obnove nezavisnosti Crne Gore.

Svečanom otvaranju prisustvovali su i predsjednik Opštine Bijelo Polje, Petar Smolović i direktor Srednje elektro-ekonomske škole Miodrag Ivezić, koji su se zahvalili ministru na podršci i naporima koje Ministarstvo sporta i mladih ulaže u razvoj sportske infrastrukture na teritoriji bjelopoljske opštine.

 

izvor: rtcg.me