Komunalno preduzeće,,Lim” je danas nastavilo  da sječe i uništava gradski bjelopoljski park i pored toga, što je predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović, najavio formiranje komisije od  kompetentnih stručnjaka, koja će da odlučuje o svakom stablu u gradskom parku.

             Foto:Portal sjevercg.me

Očigledno da se radi o samovolji pojedinaca iz komunalnog preduzeća ,,Lim”, jer prema informacijama našeg portala predsjednik je donio rješenje o formiranju komisije i ona je u fazi formiranja.

Iz nevladinog sektora su ranije najavili da su ih gradjani obavijestili, da sumnjaju da ovo preduzeće namjerava da sječe stabla u gradskom parku bez odobrenja nadležnih opštinskih organa, da bi obezbijedili parking mjesto jednog ugostitelja i na osnovu zahtjeva vlasnika ovog ugostiteljskog objekta.

Očigledno da su sumnje gradjana bile opravdane, a na koji se način sječu stabla možete sami zaključiti na fotografiji koju objavljujemo.

Jedno stablo je već u parku posječeno pored parkinga ovog ugostiteljskog objekta, kako smo dobili informacije prošle godine, a što se vidi na fotografiji koja nam je dostavljena, ako je posječeno zašto do sada nije novo zasadjeno? Kome je smetalo ovo stablo?.