Mještani Bara Kraljskih su podsjetili Krivokapića, Abazovića i parlamentarnu većinu na obećanja i izjave koje su ranije davali o izgradni mHE i poručili da niko nema prvo da im oduzme pravo na život u zdravoj životnoj sredini.

Foto:Fejsbuk

Ministartvo kapitalnih investicija ponudilo je mještanima Bara Kraljskih da žrtvuju rijeku Crnju, a da za “nagradu” spasu rijeke Čestogaz i Ljubašticu, na šta oni nijesu pristali.

“Takođe, smatramo da državni službenici treba da preispitaju nezakonitosti koje prate ovaj projekat, a ne da traže kompromise koji idu samo u korist koncesionara, a na štetu lokalne zajednice i države.Javni interes se u ovom slučaju mora zaštiti i mi kao mještani u tome samo možemo pomoći, a ne pristajemo na štetne kompromise koji nam se nude, jer mi nemamo pravo da trgujemo rijekama koje znače život i budućnost našem kraju i našem potomstvu.

Foto:Fejsbuk

Želimo da podsjetimo predsjednik Vlade g. Krivokapića (Zdravka) i potpredsjednika Vlade g. Abazovića (Dritana), kao i sve partije koje čine parlament, na obećanja i izjave koje su dali o izgradnji mHE”, poručio je Labović.

Foto:Fejsbuk