Meč sa Srbijom najveći u dosadašnjoj reprezentativnoj karijeri

Fudbalska reprezentacija započela je danas pripreme za mečeve sa Srbijom i Litvanijom u nastavku Lige nacija, a golman “sokolova” Danijel Petković smatra da je duel sa ekipom Mladena Krstajića najveći u njegovoj dosadašnjoj reprezentativnoj karijeri.

“Za nas mlađe je možda Danska bila velika utakmica, ali je sada meč sa Srbijom sigurno najveća utakmica.Poslije ovih utakmica će se tabele iskrastalisati i biće prekretnica za dalji toko Lige nacija.Isključivo ovu utakmicu gledam kao jednu takmičarsku koja znači puno cijelom timu”, rekao je Petković uoči današnjeg prvog treninga u Kampu FSCG.

Golman Lorijena ima visoke mišljenje prema sljedećem rivalu.

“Srbija je igrala na Svjetskom prvenstvu i zbog toga imaju samopouzdanja. Mučili su se sa Litvanijom i Rumunijom. Siguran sam da ćemo moći da igramo protiv njih, naročito kod kuće, kao što smo radili sa svim rivalima dosad.Kad bi gledali njihove i naše klubove, sigurno su jači i moćniji. Ali na terenu je 11 na 11 i sve će se vidjeti u četvrtak.”

Čuvar mreže “sokolova” uvjeren je da će Crna Gora imati veliku podršku sa tribina u četvrtak.

“Neka navijači budu 12. igrač, kao što su dosad bili. Vidim da je za njih ovo veliki spektakl. Očekujem da navijanje bude možda i najbolje dosad i da dobijemo pravu podršku sa tribina”, poručio je Petković.

Crna Gora i Srbija igraće u četvrtak od 20.45.

Izvor: Cdm.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor