Marković sa graditeljima auto-puta: Očekujem još veću pažnju, koncentraciju i efikasnost

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković sastao se danas sa rukovodstvom i vodećim inženjerima kompanije CRBC Montenegro, koja gradi prioritetnu dionicu Autoputa Bar – Boljare, i predstavnicima svih državnih organa uključenih u realizaciju ovog projekta kako bi svečano obilježili spajanje rasponske konstrukcije mosta „Moračica“ – najvećeg i najsloženijeg pojedinačnog objekta na prioritetnoj dionici Autoputa.

reklama

Čestitavši izvođaču radova, i svim subjektima uključenim u gradnju, uspješno izveden posao, premijer je ukazao na potrebu nastavka radova tempom i kvalitetom koji podrazumijevaju poštovanje ugovorenih rokova i standarda.

“Zadovoljan sam dinamikom radova i stepenom realizacije. Sada ulazimo u novu fazu u kojoj je potrebna još veća pažnja, koncentracija i efikasnost“, rekao je predsjednik Marković predstavnicima kompanije CRBC Montnegro na čelu sa menadžerom projekta izgradnje prioritetne dionice auto-puta Hei Šićiangom.

Premjer je ukazao na potrebu kontinuirane svakodnevne saradnje svih subjekata uključenih u projekat Prioritetne dionice Autoputa rekavši da su takav pristup iziskuje činjenica da gradnja prvog autoputa u našoj zemlji predstavlja najsloženiji građevinski projekat u istoriji Crne Gore.

Foto: CdM

Sastanku su prisustvovali ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković sa saradnicima, te rukovodioci Monteputa, Nadzora, Državne komisije za reviziju tehničke dokumentacije i Državne komisije za tehnički pregled.

Izvor: CDM