Majke iz Bijelog Polja u ponedeljak organizuju u centru grada u Bijelom Polju u 13h protest,nakon kojeg kreću u protestnu šetnju

0
440

Majke iz Bijelog Polja su danas obavijestile javnost, da će se u ponedeljak u 13h u Bijelom Polju u  centru grada,  ispred spomenika održati protest Majki korisnica naknadi sa troje i više djece.

   One su pozvale sve slobodne, nezadovoljne, nezaposlene gradjane, Nvo sektor, sindikat i sve politicke partije,da dodju i podrze njihovu borbu, kako bi odbranili stečeno pravo, koje su zakonski stekle, jer to isto pravo, neodgovorna vlast želi nezakonito da nam oduzmu kazale su u svom obavještenju predstavnice majki iz Bijelog Polja.

One su najavile da će se nakon protesta i obraćanja pojedinih učesnika,krenuti u protestnu šetnju, putem od spomenika prema semaforima,kod autobuske stanice i dalje glavnom magistralom do semafora u Rakonjama, gdje se zadržavaju pola sata.

Nakon toga šetnju nastavljaju zaobilaznicom kroz Nikoljac, gdje se završava ispred Centra za socijalni rad Bijelo Polje.