Majke iz Bijelog Polja u ponedeljak organizuju u centru grada u Bijelom Polju u 13h protest,nakon kojeg kreću u protestnu šetnju

0
409

Majke iz Bijelog Polja su danas obavijestile javnost, da će se u ponedeljak u 13h u Bijelom Polju u  centru grada,  ispred spomenika održati protest Majki korisnica naknadi sa troje i više djece.

   One su pozvale sve slobodne, nezadovoljne, nezaposlene gradjane, Nvo sektor, sindikat i sve politicke partije,da dodju i podrze njihovu borbu, kako bi odbranili stečeno pravo, koje su zakonski stekle, jer to isto pravo, neodgovorna vlast želi nezakonito da nam oduzmu kazale su u svom obavještenju predstavnice majki iz Bijelog Polja.

One su najavile da će se nakon protesta i obraćanja pojedinih učesnika,krenuti u protestnu šetnju, putem od spomenika prema semaforima,kod autobuske stanice i dalje glavnom magistralom do semafora u Rakonjama, gdje se zadržavaju pola sata.

Nakon toga šetnju nastavljaju zaobilaznicom kroz Nikoljac, gdje se završava ispred Centra za socijalni rad Bijelo Polje.

Ostavi komentar

Molimo vas da unesete Vaš komentar
Molimo Vas da unesete Vaše Ime ovdje