Krstajić: Posebna utakmica, pošaljimo lijepu sliku u svijet

Selektor Srbije Mladen Krstajić je istakao da je meč sa Crnom Gorom poseban za njega. On očekuje tešku i neizvjesnu utakmicu u kojoj će odlučiti nijanse.

foto: Beta

“Očekujem neizvjesnu i tešku utakmicu. Crna Gora ima sjajnog selektora i kvalitetan tim. Igraju pred svojim navijačima, na svom terenu i to je prednost Crne Gore. Ali, mi smo došli u Podgoricu sa cijem da ostvarimo pobjedu”, rekao je Mladen Krstajić.

On je poručio da sve treba gledati sa sportske strane i da je važno poslati lijepu sliku u svijet.

„Moja porodica sa očeve strane je iz Crne Gore, ja sam rođen u Bosni, živim u Srbiji, oženjen sam iz Vojvodine. Posebna utakmica, ali najvažnije je da gledamo sportski i da pošaljemo lijepu sliku u svijet. To je normalno, jer igraju dvije bratske zemlje. Ne vidim zašto bi bila utakmica visokog rizika, mislim da je to suludo, ovdje se osjećamo kao kod kuće“, kazao je Krstajić na pres konferenciji.

Krstajić je rekao da ne postoji problem sa veznim igračem Mančester junajteda i zamjenikom kapitena Nemanjom Matićem.

„Nijesam se juče čuo sa njim, ne znam da li je neko drugi, ali na relaciji Matić – stručni štab i igrači – Matić sve funkcioniše perfektno“, rekao je Krstajić.

Matićeva objava od utorka na Instagramu druga je koja je ovih dana „podigla prašinu“ u javnosti oko reprezentacije. On je napisao: „Da, Nemanja Matić je spreman da pogine za Srbiju, kao što je njegova otadžbina, s istim entuzijazmom, spremna da ga ponovo izda. I uradiće ona to. Nemaj nikakvu sumnju, moj Nemanja“.

Krstajić je rekao da „živi za taj dan“ kada neće imati pritisak prije i poslije utakmica koji nema veze sa fudbalom.

„To mi se još nije desilo i nadam se da će se desiti poslije utakmica sa Crnom Gorom i Rumunijom. To su stvari koje doživljavam i preživljavam, samo ja i moja porodica znamo kako mi je. Borim se sa tim i čistog obraza izlazim u javnost. Stojim iza kompletne priče kao selektor reprezentacije Srbije“, naveo je Krstajić.

Krstajić je kazao da cijeni Tumbakovića kao trenera i čovjeka.

„Mnogo sam napredovao kod njega. Sada, kao treneri – ja sa jedne on sa druge strane. Sigurno da možemo jedan drugog da iznenadimo. To je normalno u fudbalu”, kazao je Krstajić.

Izvor: RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor