Nakon serije od osam spektakularnih koncerata u Podgorici i Nikšiću, a naročito nakon nastupa 8. maja povodom Dana pobjede nad fašizmom ispred Skupštine Crne Gore, projekat KIC pop hora naslovljen „Bez dileme – antifašizam“, nastavlja da živi svoj život u Danilovgradu.

Svi zainteresovani moći će da uživaju u partizanskim i antifašističkim pjesmama KIC pop hora sa gostima, na glavnom danilovgradskom – Trgu 9. decembar, u petak, 12. oktobra sa početkom u 19 sati.

Antifašistički repertoar obuhvatiće oko 20 pjesama među kojim su: “Bilećanka”, “Crveni makovi”, “Ciao bella”, “Kaćuša”, “Ide Tito preko Romanije”, “Oj, đevojko drugarice”, i druge a koje će KIC pop hor izvesti pod dirigentskom palicom dirigenta prof. Saše Barjaktarovića.

Gosti koncerta su pjevačice Andrijana Božović i Renata Perazić, kao i folklorni ansambl KIC-a “Budo Tomović”.

Iz KIC-a podsjećaju da je projekat “Bez dileme antifašizam” nastao je kao inicijativa KIC pop hora, NVU ‘’Kutak’’, KIC-a ‘’Budo Tomović’’ i Saveza udruženja boraca NOR-a i antifašista Crne Gore.

Muzički urednik projekta je prof. Saša Barjaktarović, a direktorica i menadžerka projekta mr Snežana Burzan.

O njegovoj ogromnoj popularnosti i uspjehu govori i to, da osim što se za svaki nastup tražila karta više, KIC pop hor je za seriju spektakularnih i dirljivih koncerata, dobio krajem maja ove godine Povelju Saveza udruženja boraca NOR-a i antifašista Crne Gore, za posebne zasluge u razvoju i unaprjeđenju antifašizma u našoj državi, naglašavaju niz KIC-a.

Izvor: AntenaM