Ko pali otpad u krugu Celuloze bivše fabrike u Beranama?

0
106

Zbog paljenja otpada u krugu bivše Celuloze lokalna inspekcija je zabranila odlaganje fabričkog otpada preduzeću „Boj komerc“. Takođe, preduzeću je naloženo da već sakupljeni otpad koji se nalazi na tom mjestu, a koji nije izgorio, ukloni, saopšteno je Esponi na postavljeno pitanje: Ko je i zašto palio otpad u krugu Celuloze, do čega je došlo u petak, 28. aprila, u ranim jutarnjim časovima.

Foto espona

Naime, Esponi su neki od građana dostavili fotografije na kojima se vidi paljevina i dim iz kruga bivše Celuloze sa naznakom da je snimak napravljen u petak, 28. aprila, u šest časova i 25 minuta.

Kako je Esponi saopštio Aco Ojdanić, oni sa sa tim problemom upoznati i na lice mjesta je izašla inspektorka Dragana Zečević.

Na pomenutu lokaciju otpad odlaže preduzeće „Boj komerc“. Mi smo za to znali i nije bilo problema. Međutim, kako su počele da se dešavaju ove stvari, na lice mjesta je izašla inspektorka Dragana Zečević i dogovorila sa predstavnicima „Boj komerca“ da na toj lokaciji više ne odlaže otpad, kao i da postojeći ukloni. Što se tiče same paljevine, za sad ne znamo ko je to uradio, odnosno počinioca vodimo kao NN lice“, zaključio je Ojdanić

Espona

Ostavi komentar

Molimo vas da unesete Vaš komentar
Molimo Vas da unesete Vaše Ime ovdje