Kljajević: ,,Ovaj incident i ekološka katastrofa su samo još jedan pokazatelj sunovrata sjevera i dokaz maćahinskog odnosa ove vlasti prema našim gradjanima”

0
1185

Povodom novog ekološkog incidenta koji se juče desio na rijeci Lim, a što su objavili aktivisti NVO,,Euromost” i ribolovci Sportskog ribolovnog društva,,Sinjavac” reagovali su iz  OO Demokratske narodne partije i odbornica DF u Bijelom Polju – Jelena Klajević

      Prvo, želim da vam se zahvalim na svemu,  što radite za dobrobit gradjana sjevera. Evidentno je da se svakodnevno trudite da ukažete na anomalije koje su prisutne u našem društvu.

Ovaj incident i ekološka katastrofa su samo još jedan pokazatelj sunovrata sjevera i dokaz maćahinskog odnosa ove vlasti prema našim gradjanima.
Odavno je poznato da nadležne institucije ne rade svoj posao niti rade u interesu zaštite gradjana, već svakim svojim gestom pokazuju servilnost prema moćnicima sistema, te stoga ne čudi njihova očigledna namjera da se i ovaj sjučaj zataška, kako odgovorni ne bi snosili odgovarajuće konsekvence. Ipak, ostaje  nada da će se biser Bijelog Polja, rijeka “Lim”, zaštiti, i da će se jednog dana steći svijest da je kokektivni interes ispred pojedinačnog.