KK Budućnost Voli demantovao Repešu: Gordić sam odbio poziv za reprezentaciju BiH

KK Budućnost Voli demantovao je tvrdnje novog selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine Jasmina Repeše, koji je prije par dana izjavio da ABA šampion ne pušta Nemanju Gordića u nacionalnu selekciju.

Podgoričani su u saopštenju za javnost poručili da “nisu i neće određivati li će neko od košarkaša zaigrati u reprezentaciji ili ne”.

“Nemanja Gordić je prethodnog mjeseca odbio zvaničan poziv Košarkaškog saveza BIH”, navodi se u saopštenju Budućnosti.

“Uprava KK Budućnost Voli je pred početak priprema jasno stavio do znanja da se neće odazvati pozivu, što je i potvrdio nakon priprema u Kolašinu. Ne ulazimo u razloge Nemanjine odluke i loše komunikacije između njega i Saveza. Nemanja Gordić u našem klubu ima višegodišnji ugovor, svjestan je svoje odgovornosti i obaveza prema klubu, kao i važnosti poštovanja svih dogovora izmedju Uprave i igrača, kao i važnosti svoje uloge u klubu u susret predstojećoj sezoni.

“Ovim putem, sugerišemo Košarkaškom savezu BiH da odnose između klubova, igrača i reprezentacija treba pažljivo graditi, na profesionalnim i korektnim osnovama, kontinuirano i sa puno odgovornosti i međusobnog uvažavanja, ne kroz medijske prozivke i optužbe”, navodi se u saopštenju KK Budućnost Voli.

BiH će kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo nastaviti utakmicama protiv Finske i Češke.

Izvor: cdm.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor

Sve najljepše u Novoj 2022

Želi Vam Vaš portal SJEVER CRNE GORE