Kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore dr Draginja Vuksanović je svoju kampanju započela na sjeveru Crne Gore, koji se nalazi u katastrofalnom stanju našta je i ukazala.

Dr Vuksanović je naglasila da je loša ekonomska politika koja se u kontinuitetu vodi u Crnoj Gori uništila realnu ekonomiju i proizvodne pogone zbog čega naša država danas ima najveći spoljnotrgovinski deficit u Evropi.

„To je posebno došlo do izražaja na sjeveru gdje su nekada postojali proizvodni giganti koji su proizvodili i zapošljavali na hiljade gradjana“, kazala je Vuksanović, dodajući da je Bijelo Polje jedan od primjera gdje su kroz katastrofalne privatizacije uništene nekada jake i respektabilne kompanije.

„Od 15 aprila kreću političke promjene na svim nivoima i od tada više neće biti privilegovanih već će zakon biti jednak za sve. Zaustavićemo nepravdu a država će biti u obavezi da, umjesto tajkunima koji iznose milione iz države, pomaže našim vrijednim preduzetnicima koji proizvode, stvaraju novu vrijednost i zapošljavaju ljude“, navela je kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore.