Kaluđerović u susret Kongresu SNP-a: Nezadovoljni hoće da sruše stranku

0
208

Portparolka SNP-a Slađana Kaluđerović, u izjavi koju je dostavila portalu Antena M, saopštila je da da u susret Kongresu partije  razumije nervozu manjinskog dijela članova Glavnog odbora SNP, jer, kako je kazala, konačno dolazi vrijeme da se polože računi.

“Ukazujemo da Glavni odbor ima 152 člana i da potpisi 51 nezadovoljnih iz istih par gradova potvrdjuju zvanično saopštenje partije da su odluke koje osporavaju donijete dvotrećinskom većinom i u skladu sa Statutom. Ukoliko se zaista bore za interese SNP-a, onda ne razumijemo toliku paniku zbog zakazivanja Kongresa, osim ako nijesu i sami svjesni da su sve radili na štetu partije, pa se plaše gubitka funkcija i privilegija koje su itekako uživali,” kazala je ona.

Dodala je i da oni na sve načine, pokušavajući da izbjegnu suočavanje sa većinskom voljom u SNP, na lukav način se, kako je kazala, trude da skrenu pažnju sa činjenice da su upravo oni ti koji, zarad tudjih interesa, hronično podrivaju stranku.

“Vrijeme je da se i njima i njihovim mentorima kaže – dosta je bilo. A pravo mjesto za to je upravo Kongres SNP. Zato ga se i toliko plaše,” zaključila je Kaluđerović.

Izvor:Antena M