Završen je internacionalni Kik box kup „BiH GRAND PRIX“.

Kadeti Kik box kluba „Pljevlja“ Danilo Gardović i Tarik Raščić osvojili su zlatne medalje. Na kupu među 750 prijavljenih učesnika obojica su postigli maximum.

Danilo Gardović je svoje zlato u finalu krunisao pobjedom prekidom a Tarik Raščić je u finalu pobjedio Makedonskog kadetskog reprezentativca i aktuelnog evropskog i svjetskog prvaka. Ova dva mlada takmičara iz našeg grada Danilo 11 godina i Tarik 13 su pokazali da su Pljevlja nepresušan izvor sportista svjetske klase! Oni su mladi i pred njima je svijetla budućnost, naravno ako se bude ulagalo u njih i ako im se bude posvetilo pažnje bar 50% od onog koliko oni pružaju! Uslovi u kakvim treniraju bez svoje sale za borilačke sportove utiču mnogo na moral naših mladih takmičara – rekao je trener Delić Elsan.

Želimo da se zahvalimo onima koji su uvijek tu uz nas i bez čije finansiske pomoći mi nebi mogli učestvovati na ovim internacionalnim i domaćim takmičenjima: Opština Pljevlja, slatki butik „Bazar“, pekara „Padrino“ i D.O.O. „Univerzal“.

Od sledeće godine ovaj internacionalni kup koji se održava u Sarajevu je dobio od WAKO federacije zvanje Evropskpg Kupa zbog velikog broja takmičara učesnika koji dolaze iz čitave Evrope.

Izvor:Pv Informer