Jovetić za mjesec na terenu, možda zaigra i na Vembliju

Tog maleroznog 13. aprila, u remiju Monaka protiv Remsa na stadionu “Luj II”, drugi put je u karijeri pokidao ligamente. Sa 29 godina je doživio identičnu povredu kao sa 21, kada je na treningu Fiorentine takođe pokidao ligamente.

Tada je pauzirao godinu dana, a sada će definitivno manje! I to raduje sve ljubitelje fudbala…

Stevan Jovetić je juče imao posljednji pregled kod doktora, a iz ordinacije je izašao zadovoljan na teren bi trebalo da se vrati za mjesec!

“Super je prošlo sve, doktor je prezadovoljan. Sa ekipom krećem da radim za mjesec dana. Do tada ću da pojačavam ritam individualno”, javio se Dnevnim novinama SMS porukom kapiten reprezentacije Crne Gore.

Jo-Jo je početkom ovoga mjeseca, koji polako arhiviramo, počeo da radi po posebnom programu samostalno u kampu “kneževa” uglavnom se “družio” sa loptom i radio na promjeni pravca. A sada će kako nam je priznao pojačati ritam.

A 29-godišnji bivši napadač Partizana, Fiorentine, Mančester sitija, Intera i Sevilje jedva čeka da se vrati na zeleni tepih to je priznao sredinom juna na svom Instagram profilu.

“Pozdrav svima. Želim, prije svega, da vam zahvalim na porukama podrške. Nije me bilo neko vrijeme na Instagramu, jer sam trenirao jako i ovim putem želim da vas informišem da sve ide po planu kao što možete da vidite. Jedva čekam da izađem na teren, još bolji nego prije”, napisao je tada čarobnjak sa loptom, koga su povrede stopirale taman kada uhvati ritam.

Majstor iz Podgorice je blizu novog početka, a ukoliko ga maleri zaobiđu (bilo ih je zaista previše), znamo da još dosta magije može da prospe širom Evrope.

Idealan scenario bi izgledao ovako krajem oktobra početak rada sa ekipom Monaka, sredinom novembra novi debi za “kneževe”, pa možda bude spreman i za reprezentativne akcije protiv Engleske na Vembliju (14. novembar) i Bjelorusije pod Goricom (19. novembar).

Izvor: Dnevne novine