Prema nezvaničnim informacijama od izvora bliskog istrazi, povodom ulaska Belivuka i Miljkovića na teritoriju Crne Gore, podnijeta je i prijava protiv jedne službenice granične policije.

Policijski rukovodioci Aleksandar Bošković i Saša Đurović uhapšeni su  po nalogu osnovnog državnog tužioca Vukasa Radonjića zbog sumnje da su zloupotrijebili službeni položaj ukidanjem zabrane ulaska u Crnu Goru pripadnicima kriminalne grupe, Beograđanima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću krajem prošle godine, potvrđeno je nezvanično za portal Dana iz više izvora Uprava policije.

Ove radnje preduzete su radi provjere da li su ovi službenici radili po nalogu nadređenih.

Prema nezvaničnim informacijama od izvora bliskog istrazi, povodom ulaska Belivuka i Miljkovića na teritoriju Crne Gore, podnijeta je i prijava protiv jedne službenice granične policije.

Belivuku i Miljkoviću bila je izrečena mjera zabrana ulaska u Crnu Goru, jer su bili označeni kao opasnost od mogućeg narušavanja bezbjednosti.

Podsjećamo, Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore pokrenulo je postupak protiv više osoba zbog višestrukog ubistva. Optužnicom su obuhvaćeni Veljko Belivuk i Marko Miljković a oni se dovode u vezu sa kavačkim klanom.

Oni su osumnjičeni da su na teritoriji Crne Gore likvidirali pripadnika škaljarskog klana Damira Hodzića i njegovog zeta Adisa Spahića.

Belivukova grupa i u Srbiji je optužena za više teških ubistava koja su izvršena na monstruozan način.

Podsjećamo, Belivuk i Miljković su boravili početkom ove godine na teritoriji Crne Gore a policiji su tada naverli da su došli povodom rođenja djeteta jednog od vođa kavačkog klana Radoja Zvicera.

Ubrzo nakon toga iz SDT-a je saopšteno da je spriječena njihova likvidacija, kojha je planirana da se izvrši na aerodromu Tivat, kada su trebali da otputuju za Beograd. Oni su uhapšeni po povratku u Srbiju zbog više krivičnih djela i sumnje da su izvršioci većeg broja surovih likvidacija koje su označene jednim djelom kao sukob klanova i osveta.

Izvor: dan.co.me