Lokalna uprava može računati na punu podršku Vlade i drugih državnih institucija u daljoj valorizaciji značajnih potencijala Kolašina, na dobro i opštine i cijele Crne Gore, naveo je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović u čestitki povodom Dana opštine Kolašin.

Đukanović je uputio čestitku povodom 28. avgusta – Dana opštine Kolašin, predsjedniku Milosavu Bulatoviću, predsjedniku Skupštine opštine Milanu Đukiću, odbornicima, učesnicima svečane sjednice i svim građanima Kolašina, uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

“Kolašin sa svojim ljudima je grad u kojem su se kroz istoriju rađale progresivne ideje i odigravali događaji koji nadilaze lokalne okvire, posebno u vremenu slavne Narodnooslobodilačke borbe, zbog čega mu pripada zasluženo mjesto na pijedestalu crnogorskog slobodarstva,” naveo je Đukanović.

“Na tim čvrstim temeljima sazdana je moderna Crna Gora, zemlja dinamičnog ekonomskog i demokratskog razvoja, važan faktor regionalne stabilnosti, uvažena članica NATO i lider u pregovaračkom procesu sa EU. Uspjesi Kolašina na svim poljima, ostvareni posljednjih godina, sa ambicioznim planovima daljeg dinamičnog razvoja, najbolje oslikavaju njen napredak. Lokalna uprava može računati na punu podršku Vlade i drugih državnih institucija u daljoj valorizaciji značajnih potencijala Kolašina, na dobro i vaše opštine i cijele Crne Gore“, zaključuje se u čestitki Đukanovića.

izvor: rtcg.me