Policija je u Beranama, u mjestu Jasikovac, izvršila pregled lica D.Š. (18) kod kojeg je pronađeno sedam zamotuljaka sa sadržajem opojne droge kokain, saopšteno je iz Uprave policije.

“Upoznat je nadležni državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju po čijem je nalogu D.Š. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on je uz krivičnu prijavu sproveden tužiocu na dalju nadležnost”, piše u saopštenju.

Osim toga, beranska policija je procesuirala V.R. (37) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

“Djela koja mu se stavljaju na teret V.R. je izvršio na način što je 30. jula u 22.35 časova ispred ulaznih vrata jednog noćnog kluba postavio i aktivirao eksplozivnu napravu.

Osumnjičeni je juče priveden postupajućem tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji mu je odredio zadržavanje do 72 časa”, navodi se u saopštenju.

Izvor: antenam.net