Grupa mladih ljudi i gradjanskih aktivista, svakodnevno radi na organizaciji narednih gradjanskih protesta, koji će se održati u Podgorici 16. februara.

    Foto:Anadolija

Oni očekuju, da na naredne proteste izadje na hiljade gradjana i da će 16. februara, Crna Gora vidjeti dosada najveće gradjanske proteste.

Za njih su svi dobro došli, ako su za promjene i svi su jedinstveni i svima je jedan cilj, da se konačno dese promjene u Crnoj Gori.

Oni pozivaju sve gradjane sa sjevera, juga, centralne Crne Gore, mlade ,stare, zaposlene, nezaposlene i dr. da svi zajedno bez straha zajedno sa njima, 16. februara stanu rame uz rame.

Veliki broj gradjana sa sjevera Crne Gore, podržava najavljene gradjanske proteste u Podgorici i posebno ih raduje što ih organizuju gradjanski aktivisti.

Jedan od sagovornika našeg portala, poručuje medijima i onim provladinim i onim koji sebe nazivaju nezavisnim, da konačno budu u službi gradjana, da ne favorizuju političke lidere kroz svoja izvještavanja, već da se čuje samo glas gradjana i gradjanskih aktivista koji organizuju proteste.