Gotovo: Pjontek Milanov za 35.000.000 evra

Gotovo: Pjontek Milanov za 35.000.000 evra

U ugovor će biti uključeni i dodatni bonusi, koji bi kluba sa Luđi Ferarisa mogli da donesu još oko 5.000.000 evra

Foto:Reuters

Dogovor je postignut! Kako pišu najuticajniji italijanski mediji koji se bave stanjem situacije na fudbalskom tržištu, Poljak Kšištof Pjontek u Milan prelazi u Milan za 35.000.000 evra, a kompletna suma će biti odmah isplaćena na račun Đenove.

Razmena dokumenata je već počela, što znači da se transfer privodi kraju, a u ugovoru će se naći i određeni bonusi, koji bi mogli da donesu još između tri i pet miliona klubu sa stadiona Luđi Feraris. Ono što je takođe definitivno jeste da nijedan drugi igrač neće biti uključen u transfer.
Srećni smo dogovorom, više ništa nije u vazduhu. Može se reći da je sve sređeno„, rekao je predsednik Milana Paolo Skaroni.

Očekuje se da Pjontek večeras stigne u Milan i finišira razgovore sa Rosonerima.

Još od ranije je poznato da će ovaj transfer pokrenuti „domino efekat“ transfera, pa će Gonzalo Iguain sada nesmetano preći u londosnki Čelsi. Plavci bi tako dozvolili Alvaru Morati da ode u Atletiko Madrid, dok bi iz redova Jorgandžija otišao Nikola Kalinić, najverovatnije u Monako.

Pjontek iza sebe ima fantastičnu polusezonu, u kojoj je postigao 19 golova na 21 utakmici u dresu Đenove. Grifoni su ga letos angažovali iz Krakovije za 4.000.000 evra.

izvor: mozzartsport.com

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor

Sve najljepše u Novoj 2022

Želi Vam Vaš portal SJEVER CRNE GORE