Pljevaljski lokalni parlament izabrao je Igora Golubovića iz DPS-a za predsjednika opštine. Golubovića su podržali odbornici liste koalicije “DPS,SD,BS-Milo Đukanović-Za dobro građana Pljevalja”.

Iz DPS poručuju da ih mandat koji su im građani dali na posljednjim lokalnim izborima, obavezuje i daje za pravo da gradom upravljaju posvećeno i predano u interesu svih građana opštine.

“Manipulacije i špekulacije, zarad dnevnog politikanstva i sitnih poena ostavljamo onima kojima je kritika jedino što su znali i što znaju da rade. Mi idemo dalje, nastavljamo započete i počinjemo nove projekte za evropski sjaj naših Pljevalja kroz podizanje nivoa kvaliteta življenja svih Pljevljaka”, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS-a.

Navode da se kao odgovorna partija, zajedno sa koalicionim partnerima, posvećeno i pažljivo odnose prema izboru svih onih koji vrše najodgovornije funkcije u službi građana.

“Stečeno radno iskustvo, odgovornost, stručnost i ugled, postignuti rezultati na rukovodećim funkcijama koje je obavljao, kao i rezultati ostvareni u radu lokalne i državne uprave, preporučili su Igora Golubovića za predsjednika Opštine Pljevlja” navodi se u saopštenju i dodaje da su ti rezultati garant su da će funkciju obavljati posvećeno i u interesu svih građana opštine Pljevlja.

izvor: rtcg.me