Euromost 17 i 18. jula organizuje drugi po redu eko kamp ,,Bistrica” 2021.godine

Upravni odbor Nevladine organizacije,,Euromost” je danas odlučio da ove godine Euromost organizuje drugi po redu eko kamp za mlade 17 i 18. Jula 2021.godine,saopšteno je iz ove organizacije.

Euromost je u svojem saopštenju naveo, da su na današnjem sastanku  odlučili da Euromost  organizuje i22. avgusta na Medjunarodni dan bez automobila i tradicionalnu treću bjelopoljsku biciklijadu, kao i 26.Juna prvu eko regatu od Bijelog Polja do Prijepolja..

,,Ovogodišnji drugi dvodnevni eko Kamp ,,Bistrica” 2021 će biti i Medjunarodni, jer će u njemu ove godine učestvovati i mladi iz Srbije, Prijepolja i Priboja, koji su već potvrdili svoje učešće, gdje će zajedno sa mladima iz opština sa sjevera Crne Gore, upoznati prelijepa prirodna predjele na sjeveru, takodje će se u eko kampu realizovati pored rijeke Bistrice predavanja na teme zaštite životne sredine i rijeka, kao i ekološke akcije čišćenja rijeke Bistrice”navode u Euromostu.

Mladi iz Crne Gore, Srbije će se kroz eko kamp družiti i dati jedan dobar primjer prekogranične saradnje mladih iz ove dvije države.

,,Takodje smo dogovorili sa Upravom za sport i mlade, da ove godine zajedno sa opštinom Berane zajedno damo podršku mladima sa sjevera, koji će ove godine da organizuju u avgustu drugu nacionalnu konferenciju za mlade u Beranama, sobzirom da je prošle godine održana u Bijelom Polju”.

Euromost je organizacija koja broji najveći broj mladih u Crnoj Gori i naš je glavni cilj da što više mladih sa sjevera Crne Gore uključimo kroz Omladinski aktivizam u sva dešavanja koja su od velikog značaja za mlade na sjeveru Crne Gore, navodi se na kraju saopštenja Euromosta.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor