Elektroprivreda Crne Gore i Crnogorski elektrodistributivni sistem pristupili su Asocijaciji menadžera Crne Gore.

Predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore Budimir Raičković i izvršna direktorica Anđela Radosavović sastali su se sa izvršnim direktorom EPCG Nikolom Rovčaninom i izvršnim direktorom CEDIS Vladimirom Čađenovićem i istakli da su zadovoljni što je menadžment EPCG-a i CEDIS-a ovom odlukom prepoznao značaj AMM-a na domaćem, regionalnom i međunarodnom planu.

Kako su istakli očekuju da će se ostvariti kvalitetna saradnja, a sve u cilju sveukupnog društvenog i ekonomskog oporavka Crne Gore.

Kako ističu u saopštenju EPCG I CEDIS-a, Rovčanin je istakao da je Asocijacija menadžera prepoznata kao moderna i veoma proaktivna poslovna organizacija koja može puno pomoći na polju poslovnog povezivanja, ekonomske diplomatije, podizanja kvaliteta korporativnog upravljanja, unapređenja ljudskih resursa i digitalne transformacije, te da očekuje da će EPCG i AMM u narednom periodu osmisliti i realizovati neke zajedničke projekte.

Čađenović je naveo da je neophodno raditi na snaženju Asocijacije menadžera Crne Gore i da ugled koji uživa AMM u poslovnom svijetu, ne samo u Crnoj Gori nego i šire treba još više iskoristiti.

On je istakao da je siguran da će u periodu koji slijedi CEDIS i AMM ostvariti uspješnu i kvalitetnu saradnju u korist kompanije na čijem je čelu ali i privrede uopšte.

Rovčanin i Čađenović su sa zadovoljstvom prihvatili informaciju da su u skladu sa Statutom i pravilima Poslovnog kluba AMM-a postali i članovi Upravnog odbora AMM-a, ali i iskazali punu spremnost da kao članovi najvišeg upravljačkog tijela Asocijacije daju svoj lični doprinos snaženju zajedničke institucije.

Izvor: RTCG