Englezi vole Crnu Goru: Britanski političar uživa u šampanjcu u Porto Montenegru

Crnu Goru kao elitnu turističku destinaciju sve više prepoznaju i doživljavaju svjetski političari, biznismeni, sportisti i javne ličnosti širom planete. U prilog tome govore i činjenice da ovih dana u našoj zemlji borave i najbogatije i najuticajnije svjetske ličnosti. Pored drugog najbogatijeg čovjeka svijeta Bila Gejtsa, američkog milionera Danijela Snajdera, i britanski političar i lider stranke za Bregzi Najdžel Faraž viđen je u Crnoj Gori.

Daily Mail objavio je, danas tekst u kome se između ostalog navodi da je Faraž primijećen u Porto Montenegru, kako uživa u šampanjcu sa poznatim TV licem Džordžijom Tofolom.

Foto: Daily Mail

U Porto Montenegru trenutno se održava najekskluzivniji događaj ovog ljeta “Polo u Marini” na kome će učestvovati najpoznatija svjetska polo imena.

Najdžel Faraž je britanski političar koji je vodio populističku partiju nezavisnosti Ujedinjenog Kraljevstva od 2006. do 2009. i ponovo od 2010. do 2016. Ove godine je pokrenuo stranku za Bregzit. Faraž je čovjek koji je odveo Englesku van Evrope, ili se bar još tome nada.

Od 1999. godine je i član u Evropskom parlamentu za jugoistočnu Englesku. Izuzev dužnosti stranke za Bregzit i poslanika u Evropskom parlamentu, on je takođe potpredsjednik pro-Bregzit organizacije Leave Means Leave i domaćin je radio-telefonske veze na globalnoj radio-stanici LBC.

Izvor: CDM