Dvostruko ubistvo u Šušanju, uhapšen osumnjičeni

0
277

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su pronašli i oko 10,30 časova lišili slobode U.J. (55) iz Bara, koji je kako se sumnja danas tokom ranih jutarnjih časova lišio života komšije, bračni par D.K. (64) i B.K. (52).


(Foto RTCG)
U.J. je nakon izvršenja krivičnog djela bio u bjekstvu a policijski službenici su ga pronašli pretragom terena.

Teško ubistvo počinjeno na štetu D.K. i B.K. je Centru bezbjednosti Bar prijavljeno jutros oko 08,50 časova. Ubrzo nakon prijave događaja, službenici CB Bar su došli do identiteta U.J. kao lica za koje se sumnja da je počinilo ovo krivično djelo i od tog momenta su tragali za njim. Pronađen je i lišen slobode oko sat i po nakon prijave događaja,kazali su iz Uprave policije.

Na osnovu podataka kojima raspolažemo, sumnja se da je U.J. tokom ranih jutarnjih časova provalio u kuću komšija D.K. i B.K, koja se nalazi u mjestu Šušanj, te da ih je lišio života upotrebom vatrenog oružja odnosno pištolja „CZ“.

Službenici CB Bar su tragajući za U.J. na jednoj lokaciji pronašli predmetni pištolj koji je, kako se sumnja, koristio prilikom izvršenja ovog krivičnog djela.

Na licu mjesta se vrši uviđaj. Tijela D.K. i B.K. će biti upućena na Odjeljenje sudske patologije u Kliničkom centru u Podgorici radi vršenja obdukcije. Pištolj, kao i ostali izuzeti tragovi sa lica mjesta, biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

Slijedi dalja kriminalistička obrada i privod osumnjičenog U.J. nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Ostavi komentar

Molimo vas da unesete Vaš komentar
Molimo Vas da unesete Vaše Ime ovdje