Odbornik u lokalnom parlamentu, doktor Radoslav Rašo Nišavić, koji je zaposlen u opštoj bolnici u Bijelom Polju je danas na zasjedanju lokalnog parlamenta u Bijelom Polju kazao da ovoj ustanovi nedostaju doktori, zbog čega se honorarno angažuju doktori u penziji.

Nišavić je dodao da je jedan od tih doktora i doktor u penziju iz Nikšića. Naveo je, da je nedostatak doktora u ovoj bolnici  ozbiljan problem, sama činjenica da nemamo nijednog lekara na ginekologiji, govori koliko je taj problem evidentan.

Na današnjem nastavku dvadesete sjednice Skupštine Opštine, , odbornici se izjašnjavaju na Izvještaj o radu predsjednika Opštine i ostvarivanju funkcija lokalne samouprave za prošlu godinu, o kojem se Skupština nije izjašnjavala na početku zasjedanja, zbog, kako je obrazloženo, neblagovremenog dostavljanja skupštinskog materijala odbornicima.

Tokom sjednice odbornik SDP-a Tufik Bojadžić je od lokalnog palamenta tražio da mu odgovore, šta je sa istragom povodom falsifikovanja diploma.

Hasan Ramović, odbornik DPS-a koji je predsjednik Ekonomskog savjeta je kazao, da država ne smije sjedeti skrštenih ruku, kada se tiče problema u fabrici mineralne vode Bijela Rada.

Sjednica u toku…

sjevercg