DNP i DF spremni na ujedinjenje opozicije

KNEŽEVIĆ SAOPŠTIO

DNP i DF spremni na ujedinjenje opozicije

Demokratska narodna partija Milana Kneževića i cijeli Demokratski front, spremni su na svaki vid vaninstitucionalnog i institucionalnog političkog djelovanja, koji će za cilj imati ujedinjenje opozicije oko ključnih problema, koji su eskalirali u posljednje vrijeme, saopštio je predsjednik DNP-a Milan Knežević.

Sa današnje sjednice DNP-a

Knežević je na prvoj sjednici Glavnog odbora DNP nakon održanog Drugog kongresa Partije, kojom je predsjedavao saopštio i da će njegova partija 2020. i 2021. dočekati kadrovski dodatno osposobljena.

Na sjednici je izabrano dvadeset pet članova novog Predsjedništva, četiri potpredsjednika DNP, Jovan Pejović, Maja Vukićević, Aleksandar Dožić i Dragan Bojović, a za predsjednika Političkog savjeta ponovo je izabran Predrag Bulatović.

Za novog šefa Medijskog centra DNP izabran je Nikola Jovanović, a za portparola Jelena Kljajević.

Milan Knežević je istakao potrebu da DNP u izbornoj, 2020. godini, i 2021. kao godini Popisa, dalja politička dešavanja dočeka kadrovski dodatno osposobljena, kao autentičan politički subjekat u istrajavanju zaštite nacionalnih i identitetskih vrijednosti većinske Crne Gore.

U tom pravcu, DNP, i cio DF, spremni su na svaki vid vaninstitucionalnog i institucionalnog političkog djelovanja, koji će za cilj imati ujedinjenje opozicije oko ključnih državnih problema.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor