OVAN

POSAO: Odgovaraće vam zadaci koji zahtevaju spretnost i inventivnost. Mogli bi ste upoznati kvalitetne saradnike i ostvariti korisne kontakte. Dodatni posao, koji bi vam mogla ponuditi bliska osoba, pomoći će vam da bezbrižnije planirate finansijsku budućnost.

LJUBAV: Izbegavajte avanture, jer vam to može pokvariti partnerske odnose, a posle toga imali bi ste velike probleme, pa čak i prekid veze ili braka. Slobodni pripadnici mogu svoj erotski potencijal da koriste koliko im je volja, jer im je senzualnost naglašena.

ZDRAVLJE: Potrebno je da se aktivirate, da ne klonete duhom, jer svaku promenu vremena teško podnosite. Važno je da počnete da vodite zdraviji način života, da usvojite zdrave navike i uskoro bi ste se osećalimnogo bolje, poletnije.

BIK

POSAO: Vodite računa šta govorite pred znatiželjnim ušima. Kraj dana povoljan je za ugovaranje novih poslova, uspostavljanje korisnih kontakata, promena radnog mesta. Za sreću će vam biti potrebna i finansijska sigurnost i profesionalni uspeh i porodični sklad.

LJUBAV: Treba da budete puni razumevanja za svog partnera i oprostite mu greške. Kod vas nekada nema nežnosti i ne možete da se stavite u tuđ položaj, jer to zapravo ne želite. Treba dobro da razmislite! Ponudite se partneru bez rezerve, zadovoljite njegove potrebe i što je najvažnije, imajte razumevanja.

ZDRAVLJE: Treba malo više da se angažujete oko zdravlja, prekontrolišite kardiovaskularni sistem. Česta variranja krvnog pritiska će vas naterati da se malo ozbiljnije pozabavite svojim zdravstvenim stanjem. Ishrana je veoma važna, posetite dijabetičara, koji će vam dati smernice.

BLIZANCI

POSAO: U vašoj radnoj sredini mogli bi se pojaviti zanimljivi i maštoviti saradnici, koji će na vas delovati izuzetno podsticajno. U prijateljskoj atmosferi neće vam biti teško da radite, čak ni da ostajete malo duže na radnom mestu.

LJUBAV: Razmislite o svojim postupcima. Ne bi ste trebali da insistirate na krivici, jer je to sklop okolnosti koje su vam se dešavale. Važno je da prevaziđete ovu situaciju. Menjaćete neke stvari kojima niste bili zadovoljni.

ZDRAVLJE: Dinamičan način života može dovesti do povremenih glavobolja i učestale nervoze. Povedite računa o zdravlju. Nemojte propuštati lekarske kontrole, a preventivne mere su neophodne kako bi ste ostali u dobroj formi.

RAK

POSAO: Odgovaraće vam liderstvo i samostalan rad ali dosta uspeha možete postići i sarađujući sa kolegama. Srljaćete u situacije koje inače izbegavate i uživaćete u osećaju da činite nešto rizično i nesvakidašnje.

LJUBAV: Između vas i suprotne strane biće sve više nerazumevanja. Oboje ćete težiti dominaciji i niko neće biti spreman na popuštanje. Ljubomora bi mogla postati kamen spoticanja, posebno ako postoje gresi iz prošlosti. iskoristite ovaj dan za sređivanje porodičnih odnosa i preispitivanje osećanja.

ZDRAVLJE: Trudite se maksimalno da se rešite svoje prekomerne težine. Bole vas zglobovi i kosti! Počnite da se bavite fizičkom aktivnošću, jer ćete tako lakše prevazići sve probleme, a i osećaćete se potenije i lagodnije.

LAV

POSAO: Dobićete vetar u leđa ali nećete uspeti da iskoristite svoj potencijal. Bavite li se propagandom, pripazite na svoje izjave, izbegavajte verbalne provokacije. Uz prvovremeno reagovanje i podršku naklonjenih osoba mogli bi ste izvući maksimum iz jedne poslovne situacije.

LJUBAV: Ako ste skoro ušli u vezu, ovaj dan vam donosi poteškoće u vašem odnosu. Još uvek niste uspostavili komunikaciju koja bi rešila vaše zajedničke probleme. Treba da naučite kako da komunicirate i da se dogovarate. Ovaj odnos donosi otvorene razgovore i poverenje.

ZDRAVLJE: Nezadovoljni ste svojim životom. Došli ste do tačke ključanja i imate osećaj da dalje ne možete. Uz pomoć lekara i odgovarajuće terapije možete prevazići sve one situacije u kojima ste se našli.

DJEVICA

POSAO: Bićete pomalo nesigurni, no nakon podneva s mnogo strasti i samopouzdanja krenućete u akciju. Osobe iz vaše radne okoline svesrdno će vam pomagati, pa ćete sa zavidnom lakoćom ostvariti cilj. Mogli bi ste dobiti zaostali honorar.

LJUBAV: Potrebna je bolja komunikacija sa partnerom, da zajedno rešavate konfliktne situacije. Na taj način, oboje emotivno možete ojačati i shvatiti da su među vama prave emocije koje bi trebalo da negujete.

ZDRAVLJE: Nedostaje vam malo više samokritičnosti i ambicije. To je sve što se može naučiti, tako da ćete moći da se izborite dok još imate vremena. Jaka ste ličnost i samo sami sebi možete da kažete da ćete ubrzo rešavati sve svoje situacije.

VAGA

POSAO: Ponekad vam se čini da ste pomalo umorni od toga što se od vas traži da uvek budete na visini zadatka i što saradnici od vas očekuju da nađete rešenje za svaki problem.

LJUBAV: Partnerske odnose čvrsto držite pod kontrolom, a zauzvrat obasipate voljenu osobu ljubavlju i pažnjom. Neke bivše ljubavi će opet postati aktuelne.

ZDRAVLJE: Prolazne tegobe će vas mučiti tokom dana. Prvo će vas zaboleti grlo i stomak, a kasnije i glava. To vam neće dozvoliti da se opustite i da se naspavate. Došlo je vreme da se ozbiljnije posvetite zdravlju.

ŠKORPIJA

POSAO: Nesređeni odnosi u vašoj okolini, kao i nejasni ciljevi, doprineće unutrašnjem nemiru i dekoncentraciji. U želji da uskladite porodične obaveze, mogli bi ste obećati i ono što ne možete ispuniti.

LJUBAV: Ovaj dan je obeležen kao krizan na polju ljubavi. Ukoliko ne shvatite da je potrebno mnogo više tolerancije u ljubavnim odnosima, postoji mogućnost da se ova vaša veza prekine. Neće ovo biti konačan prekid, već trenutno zahlađenje odnosa, a samo zbog toga što obe strane nisu spremne na kompromis.

ZDRAVLJE: Mnogo radite, vredni ste i umor vas savladava, pa se loše osećate. Bezvoljni ste i to vas čini osetljivom, što dodatno doprinosi opštem lošem stanju. Odmarite se, idite na neke fizičke aktivnosti, posvetite se sebi i pojačajte imunitet, pa će se to odraziti i na vašu psihu. U suprotom, teško ćete se oporaviti, pa zato upotrebite svoju volju.

STRIJELAC

POSAO: Sve ponude i nove poslovne ugovore vezane za inostranstvo, obrazovanje ili državne i javne institucije koje vam budu predstavljene obavezno dobro razmotrite. Nemojte ih odbaciti samo zbog nesigurnosti u sebe ili straha od povećanja odgovornosti, već razmislite kakve bi vam pozitivne promene to moglo doneti.

LJUBAV: Zauzeti su došli u situaciju da biraju između dva partnera. Svesni ste da bi to moglo vrlo brzo da se otkrije. Kako se pojavila, tako će se brzo i ugasiti. Shvatićete da je ovde strast vodila glavnu reč i to vam se uopšte neće svideti.

ZDRAVLJE: Stalno zanemarujete simptome, ali je krajnje vreme da poradite na svom imunitetu. Malo se distancirajte od dosadašnjeg života. Posetite lekara i pridržavajte se njegovog saveta, kao i terapije.

JARAC

POSAO: Kad je o poslu reč, pred vama je više mogućnosti, što vas može zbuniti. Ipak, na kraju ćete napraviti prave izbore. Dešavanja na poslu, doneće vam osećaj užitka, jer ćete se vrlo rado i lako suočavati s izazovima.

LJUBAV: Za slobodne Jarčeve, ovaj dan donosi nešto novo u ljubavnom životu. Upoznajete osobu koja će vas magnetskom silom privući i za koju ćete se jako vezati.

ZDRAVLJE: Možete osetiti slabost, ali sve će se vratiti u normalu kada se malo odmorite i kada se budete vratili obavezama na koje ste navikli. Nemojte žuriti, potrebno vam je vreme da se oporavite i da povratite svoje zdravlje.

VODOLIJA

POSAO: Mada niste motivisani da rešavate ključne poslovne probleme, više želite da se posvetite užitku, nego radu i mada nemate jasno definisan poslovni cilj, splet okolnosti doneće dobre rezultate.

LJUBAV: Možete očekivati prekid veze sa partnerom, ali se nećete dobro osećati jedno bez drugog. U lošim ste energetskim potencijalima. Bićete razočarani, ali to neće dugo trajati.

ZDRAVLJE: Imate problem sa kostima i zglobovima, a najviše sa kičmom. Posvetite se svom zdravlju, a to se odnosi na kontrolu koju ćete obaviti kod ortopeda koji će vam prepisati odgovarajuću fizikalnu terapiju.

RIBE

POSAO: Novi partneri proširiće vaše poslovne vidike i podići vam radni elan. Uspećete da realizujete svoje poslovne planove. Uspećete da ispravite pogrešne poteze koje ste napravili i krenućete u nove akcije. Ukoliko se dvoumite da li da u neki posao uđete sami ili sa nekim ortakom, oslonite se, ipak, na sebe.

LJUBAV: Na emotivnom polju ste ispunjeni, jer vam partner pruža sigurnost i zadovoljstvo. On vam je najverniji prijatelj i treba da ga poštujete. Iako ponekad dolazi do sukoba, u pitanju je samo nesporazum, ali u suštini se izuzetno volite.

ZDRAVLJE: Pričuvajte se povreda, jer postoji mogućnost da se okliznete, spotaknete. Ukoliko se pojave nepredviđene tegobe, odmah reagujte i potražite lekarsku pomoć i nemojte zanemariti bol. Pojačajte ishranu suplementima za jačanje zglobova .