Fudbalerke crnogorskog šampiona protiv prvaka Kosova Mitrovice igraju direktan duel za prvo mjesto u grupi 2 preliminarne faze kvalifikacija za Ligu šampiona i plasman u narednu rundu

Prije početka kvalifikacione runde priželjkivale su samo jednu, prvu, istorijsku pobjedu, a danas uoči 3. kola došle su u situaciju da ih trijumf vodi pravo u drugu fazu!

Fudbalerke crnogorskog šampiona Breznice, na stadionu kraj Bistrice u 17.30 sati, igraju protiv prvaka Kosova Mitrovice direktan duel za prvo mjesto u grupi 2 preliminarne faze kvalifikacija za Ligu šampiona i plasman u narednu rundu.

Nakon dva podviga, remija protiv prvaka Bugarske NSA poslije tri gola minusa (4:4), pa pobjede protiv rumunskog šampiona Olimpije Kluž (3:2), djevojkama Zorana Vukovića treba još jedna pobjeda za istinski podvig.

– Pozivamo sve ljubitelje fudbala da dođu na stadion kraj Bistrice i pomognu našim fudbalerkama, da pored već ostvarenog istorijskog rezultata, ostvare još jedan – poručili su iz Breznice.

Kakav šokantan rasplet u grupi – Breznica, koja je žrijebana iz trećeg šešira, igraće za prvo mjesto protiv Mitrovice, koja je žrijebana iz posljednjeg. NSA i Olimpija Kluž, dva favorita grupe, igraće danas u Nikšiću samo za 3. mjesto i prestiž.