Djeca iz Mojkovca besplatno ljetuju u Baru

Opština i TO Bar obezbijedili su sve neohodne uslove za boravak ove grupe učenika kako bi na najljepši način iskoristili svoj ljetnji raspust, ali se i upoznali sa ljepotama Bara, širili znanja i poznanstva sa vršnjacima iz drugih gradova

 

Opština Bar i Turistička organizacija Bar, u saradnji sa Opštinom Mojkovac, upriličili su besplatno ljetovanje za djecu iz te opštine.

Djeca koja osnovnu školu pohađaju na seoskom područiju na teritoriji Mojkovca trenutno borave u odmaralištu u Sutomoru. Opština i TO Bar obezbijedili su sve neohodne uslove za boravak ove grupe učenika kako bi na najljepši način iskoristili svoj ljetnji raspust, ali se i upoznali sa ljepotama Bara, širili znanja i poznanstva sa vršnjacima iz drugih gradova.

Predsjednik Opštine Dušan Raičević, zajedno sa direktorom TO Bar Emilom Kukaljem, obišao je danas djecu u odmaralištu i uvjerio se da njihov boravak i odmor protiče u najboljem redu i da su zadovoljni gostoprimstvom. Oni su prethodnih dana imali niz sportskih aktivnosti i izleta, ali i učili kako da savladaju vještine plivanja i ronjenja.

Raičević i Kukalj uručili su djeci prigodne poklone za predstojeću školsku godinu, kako bi im posjeta ostala u što ljepšem sjećanju. Učitelji koji su u pratnji djece, iskazali su zahvalnost Opštini i Turističkoj organizaciji i izrazili uvjerenje da će se ovako kvalitetna saradnja nastaviti i u narednom godinama.

Izvor: Dan
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor