Svi koji žele da pomognu da Aleksandar završi svoje liječenje i nastavi boravak u Istanbulu, to mogu učiniti putem žiro računa: 540-32152885-36 (Erste banka), na ime Dušica Šnajder

Devetogodišnjem dječaku iz Podgorice, Aleksandru Nađu, potreban je novac za nastavak liječenja na klinici Acibadem u Turskoj.

Trenutno se nalazi na toj klinici, a s obzirom na to da je bolest uznapredovala, potrebno je što prije obaviti još jednu operaciju, a moguće su i hemoterapije jer mu je oboljenje zahvatilo kost i ubrzano raste.

Troškove liječenja nakon konzilijuma snosiće Fond zdrastva, dok je za troškove boravka i puta potrebno oko 5.000 eura, kazala je Dušica Šnajder, njegova majka.

Ona je podsjetila da je Aleksandru prije tri godine otkriven tumor hemangiom na ruci, kada je operisan u Kliničkom centru Crne Gore, nakon čega je uslijedio i oporavak u Igalu.

U međuvremenu, pojašnjava ona, ponovo je došlo do istog problema, hemangiom je veći nego ranije, pa je oštećen i nerv i prosirio se sada na kost.

Šnajder je rekla da je i prvo liječenje Aleksandru nakon mišljenja konzilijuma Kliničkog centra, obezbijeđen nastavak liječenja u Turskoj, pa je hirurška intervencija u klinici Acibadem urađena na račun Fonda za zdravstveno osiguranje i uvedena terapija koja nije dala rezultate.

“Kao porodica nismo u mogućnosti da sami obezbijedimo novac za prevoz, odnosno za kupovinu karata, kao ni za ostale troškove tokom boravka u Turskoj. I prvi put kada je Aleksandar išao uspjeli smo zahvaljući volji dobrih ljudi i privrednika. Kao porodica se zahvaljujemo svima, posebno Zorici Blagojević koja vodi facebook grupu Ana Đokovic in memoriam i Kostantini Vojinović direktorici NVO Izvor života koja nam je i sada na raspolaganju za sve u Istanbulu”, kazala je Šnajder.

Svi koji žele da pomognu da Aleksandar završi svoje liječenje i nastavi boravak u Istanbulu, to mogu učiniti putem žiro računa: 540-32152885-36 (Erste banka), na ime Dušica Šnajder.

IBAN: ME25540000003215288536

 

Izvor: Vijesti.me