Crnogorski Telekom i Košarkaški klub Budućnost Voli nastaviće dugogodišnju uspješnu saradnju, potvrđeno je danas prilikom potpisivanja Ugovora o sponzorstvu za košarkašku sezonu 2018/19.

Ugovor o nastavku saradnje potpisali su direktor Sektora za poslovne korisnike u Crnogorskom Telekomu Predrag Perković i predsjednik KK Budućnost Voli, Dragan Bokan.

Perković je poželio još jednu uspješnu sezonu podgoričkom klubu.

“Vrlo smo ponosni na istorijski uspjeh koji je Klub ostvario u prethodnom periodu i kao dugogodišnji partner i sponzor nastavićemo da budemo njihova puna podrška. Telekom će zajedno sa svojim korisnicima biti uz “plave” i u narednom periodu i očekujemo da će u predstojećoj Euro i ABA Ligi KK Budućnost VOLI ponovo ostvariti značajan uspjeh”, rekao je on.

Bokan je izrazio zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa Crnogorskim Telekomom, naglašavajući da u sportu, kao i u biznisu, poseban značaj imaju dugogodišnja partnerstva.

“Telekom, prijatelj Budućnost Volija, godinama nas podržava i za nas je od velikog značaja da ih što bolje prezentujemo u evropskoj sportskoj javnosti.

Opredjeljenje da daju podršku klubu u kojem stasavaju mlade košarkaške generacije i koji je ponos naše zemlje, pokazuje opredjeljenje ove kompanije kada je u pitanju odgovornost prema društvenoj zajednici u kojoj posluju. Izuzetno smo zadovoljni što ponovo zajedno krećemo u susret novoj sezoni i novim, zajedničkim uspjesima”, rekao je Bokan.

Izvor: AntenaM