Crnogorski Kuba bend slušaniji u Hrvatskoj nego kod nas

Veoma malo podrške se daje crnogorskim muzičarima i autorima i zato se malo njih ohrabre da rade autorsku muziku – kazao je Marko Kovačević.

Muzički sastav iz Podgorice Kuba bend kojeg čine djeca proslavljenog kantautora Slobodana Kovačevića, Mia, Marko i Nikola vrijedno su radili protekle godine. Nastupa je bilo dosta, a kako kaže Marko, sezona je bila i više nego uspješna.

– Prije Nove godine smo imali dosta nastupa, umorili smo se i sad ovo koristimo za odmor. Kako su donešene nove mjere, sad sviramo kući za našu porodicu i prijatelje – kazao je Marko našem Radiju D.

Povezanost sa publikom je nešto što ih izdvaja, pa je na svakom nastupu pravo uživanje, otkriva on.

– Mislim da je zbog toga što radimo iskreno i iz srca, samo dođemo i to smo mi, ništa nismo vježbali već je to neka urođena povezanost to ide lagano. Uvijek smo lijepo povezani sa publikom. Meni je energija najbitnija i to je svakom muzičaru najbitnije tako da je to ključni dio i povratna informacija publike. Ako toga nema onda bude noć bez veze, ali nama se to rijetko dešava. Uglavnom se odmah povežemo sa publikom i do kraja nastupa uživamo. U zadnjih nekoliko godina uopšte nemamo spreman repertoar nego kako osjetimo, u zavisnosti od atmosfere i često je različit što je dobro veoma, stalno nešto mijenjamo – istakao je muzičar.

Izvor: dan.co.me

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor