Za sada nema zvaničnih informacija da li se radi o nedozvoljenim radnjama ili o situaciji koja je zbog eventualnog kvara ili nečega bila nepohodna da se preduzme

Čitalac portala Dana poslao nam je video snimak za koji tvrdi da prikazuje kako se danima istovara više kanistera sa gorivom na željeznici, u Podgorici. Međutim za sada nema zvaničnih informacija da li je radnja koja je prikazana na video snimku zbog nečega bila neophodna.

-Već nekoliko dana zaredom lokomotiva sa željezničke stanice u Podgorici oko 8:20 ujutru istovara više kanistera goriva koji se onda utovaraju u različita vozila sakrivena između dva žbuna u ulici Stanka Radonjića u Podgorici. Lokomotiva zatim odlazi nazad do željezničke stanice, a ubrzo nakon toga odlazi i automobil. Ubrzo nakon toga prolazi voz Podgorica – Bar, a nakon toga opet ista lokomotiva ali ovaj put sa nekoliko vagona i zaustavlja se na istoj lokaciji i vraća nazad u stanicu, ali bez ikakvih sumnjivih radnji-navodi čitalac portala Dan opisujući pomenuta dešavanja.

On dodaje da je “pitanje  koliko ovakvih radnji se dešava na ostalim stanicama u Crnoj Gori od Bara do Bijelog Polja i Nikšića, koliko skrivenih automobila u žbunovima ima još…”

Za sada nema zvaničnih informacija da li se radi o nedozvoljenim radnjama ili o situaciji koja je zbog eventualnog kvara ili nečega bila nepohodna da se preduzme.

 

Izvor: Dan