Nakon što je Demokratski front uputio poziv Demokratama da ujedine opoziciju,lider PzP-a, Nebojša Medojević, kazao je da neke mlađe kolege sarađuju sa centrima međunarodne zajednice, te na taj način vode tajne regovore, aludirajući upravo na Demokrate.

Poslanica PzP-a, Branka Bošnjak kazala je da takve aktivnosti nijesu korektne prema opoziciji i da dio opozicije radi Frontu “iza leđa”.

Kako ističe, Demokrate pričaju jedino, a da li tako i rade – pokazaće vrijeme. Bošnjak je kazala da je Front uputio poziv opoziciji, pa i u pisanoj formi, ali da nailazi na ćutanje. Međutim, uprkos tome, uvjerena je da vlast u Herceg Novom ne može biti formriana bez DF-a.

“Očekujem od Demokrata da taj dio opozicije animiraju, ali nailazimo na ćutanje. Mislim da nije korektno to što rade, upotrebiću grubu riječ da to nazovem izdajom”,  kazala je Bošnjak na pitanje FOS-a da li, nakon današnjih optužbi PzP-a, smatra da Aleksa Bečić i dalje može da ujedini opoziciju.

Šćepanović: Bečić je srpski Ranko Krivokapić

Podsjetimo, danas je funkcioner PzP-a, Drago Šćepanović optužio Bečića da je “američki momak i srpski Ranko Krivokapić”.

status

Bošnjak ističe da pregovori sa DPS-om nijesu mogući, ali da cijela opozicija ne dijeli taj stav.

“Biti u DPS-u biti častan ne ide zajedno. Može samo da bude kukavica, častan ne”, kazala je Bošnjak.

Izvor:fosmedia.me