Bokseri Fenix-a uspješno sprovode pripreme

Bokserski klub Fenix iz Bijelog Polja je danas započeo visinske pripreme na nadmorskoj visini od 1000m, u bokserskom kampu „Bali“u istoimenom Etno selu u Bijelom Polju. Bjelopoljski bokseri sprovode ove priprene da bi spremno docekali prvenstvo države koje se očekuje u martu ove godine.

BK Fenix je nedavno uspostavio saradnju sa bokserskim klubom Bali iz Beograda na čijem je čelu Martin Rovčanin rodom iz Bijelog Polja vlasnik hotela Bali Coloseum u Beogradu i njegovim sinom profesionalnim bokserom sa 19 pobjeda u teškoj kategoriji Miljanom Rovčaninom.

Bokserski klub Fenix im se ovom prilikom zahvaljuje na vrhunski pruženim uslovima za rad.

Jedan od trenera BK Fenix Draško Kovačević istakao je da su zahvalni pruženim uslugama u kampu i da će dati sve od sebe na sljedećim takmičenjima i tako opravdati očekivanje svih Bjelopoljaca.

Inače, konačna izgradnja ovog objekta koji se nalazi na teritoriji Opstine Bijelo Polje 10km od centra grada očekuje se ove godine, gdje će biti stvoreni uslovi na profesionalnom nivou za sve vrste bokserskih takmičenja i svim sadržajima koje Etno Selo nudi

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor