Na današnjem vandrednom zasjedanju Skupštine, predstavnici opozicije napustili su zasjedanje poslije nešto više od pola sata. Kako su naveli nijesu htjeli da učestvuju u političkoj predstavi DPS- a i politizaciji nečega što su interesi građana Bijelog Polja.

Foto sajt opštine Bijelo Polje

Odbornički klubovi DF, SNP, DNP-UCG, Demokrate su zajedničkog stava da su gospoda iz Dps-a vrlo brzo zaboravili činjenicu da su pune tri decenije nenamjenski trošili novac građana, i da im je priča o projektima služila isključivo u dnevnopolitičke i uskostranačke finansijske i svake druge interese.Odbornici opozicije u Bijelom Polju će naći i načina i mogućnosti da, preko svojih predstavnika u državnoj vlasti, realizuju sve projekte koji su od vitalnog značaja za naš grad.

Na taj način zaustavićemo proces raseljavanja i migracija iz našeg grada, za koji su isključivi krivci – Dps i njihovi politički istomišljenici.

Odbornici Skupštine opštine Bijelo Polje, na današnjoj sjednici usvojili su sa 24 glasa od isto toliko prisutnih, Zaključak kojim se predlaže Skupštini Crne Gore – Odboru za ekonomiju, finansije i budžet da podnese amandman na Predlog Zakona o budžetu Crne Gore za 2021. godinu, kojim bi se planirao veći iznos finansijskih sredstva u kapitalnom budžetu za nastavak realizacije kapitalnih projekata na teritoriji opštine Bijelo Polje (Ski centar Cmiljača i Đalovića pećina i put Srdjevac – Lozna), koji su od suštinskog značaja za razvoj Bijelog Polja i zaustavljanje daljeg iseljavanja stanovništva.