Bjelopoljska rok grupa Crna dama održala je  koncert u Parku pjesnika, u okviru 11. White Field jazz festivala.Portal sjevercg je ranije objavio da nakon pauze od 20 godina CRNA DAMA svira u svom rodnom gradu

Publici su se predstavili sa starim hitovima ”Ne traži me”, ”Kaži mi”, ”Jedina”, ali su premijerno izveli i novu pjesmu ”Sa sobom vodi me”, koju su nedavno objavili, a koja je najava za novi album.

Crna dama nastala je početkom ’90-ih, objavila jedan album, bila obećavajuće rock ime, a onda se ugasila. Nedavno obnovljena, nema prevelike ambicije, osim da svira što češće.

Bend nastupa sa trojkom iz originalne postave – Ljubiša Ljubo Bulatović (vokal), Veselin Garo Bakić (bubnjevi) i Enes Dreković (bas) – te dvojicom novih, Dženanom Drekovićem (ritam gitara) i Novom Brakočevićem (solo gitara), uz dopisnog člana, gitaristom Vladom Negovanovićem.

Grupa Crna dama je davne 1994. godine  svirala u Budvi na Festivalu „Pjesma Mediterana.“Te godine u Budvi su svirale i poznate rok grupe, kao što su Riblja Čorba, Galija, EKV