Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bijelo Polje su, vršeći redovne kontrole saobraćaja, uhapsili dvije osobe koje su upravljale vozilima pod dejstvom alkohola. Nakon podnošenja zahtjeva za pokretanje prekršajnih postupaka nadležni sud ovim licima izrekao zatvorske kazne.

     ”Naime, službenici CB Bijelo Polje su, 10.11.2018. godine, u mjestu Nikoljac, kontrolisali pmv „Reno Clio“ bjelopoljskih registarskih oznaka, kojim je upravljao S.P. (31) iz Bijelog Polja. Prilikom kontrole, policijski službenici su upotrebom alkometra kod S.P. konstatovali prisustvo alkohola u organizmu u količini od 3,08 g/kg. S.P. je lišen slobode zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima. Protiv S.P. policijski službenici su nadležnom sudiji u Sudu za prekršaje u Bijelom Polju u skraćenom postupku podnijeli zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, nakon čega je od strane Suda kažnjen zatvorskom kaznom u trajanju od 60 dana”-saopšteno je iz policije.

Takođe, službenici CB Bijelo Polje su danas kontrolisali vozilo kojim je upravljao I.P.

” Tom prilikom je izvršeno alkotestiranje kojim je konstatovano da ovo lice ima prisustvo alkohola u krvi u količini od 2,49 g/kg. Protiv I.P. je nadležnom sudu podnijet zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, nakon čega je on kažnjen zatvorskom kaznom u trajanju od 15 dana”- naveli su iz policije