Zbog dojave o postavljenoj bombi policija je sinoć ispraznila bjelopoljsku diskoteku Sparta,prenio je Portal Vijesti.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti” taj klub ispražnjen  par minuta prije početka nastupa srpskog pjevača Miroslava Ilića.

Sagovornik “Vijesti” kazao je da je poziv o postavljenoj bombi stigao iz Srbije.

Isti izvor rekao je da se čeka dolazak Antidiverzione jedinice policije iz Podgorice, koja će provjeriti da li je u bjelopoljskom klubu postavljena eksplozivna naprava.

Ovo je prvi put da policija zbog dojave o postavljenoj eksplozivnoj napravi provjerava lokal van Podgorice, u kojoj je od kraja marta bilo više od 20 lažnih dojava.

Tokom aprila je u glavnom gradu su zbog tih dojava evakuisani diskoteka “Beagle”, tržni centar “Delta City”, hoteli “Hemera“, “Centre Ville”, Hilton i Ramada, Sportski centar Morača, a policija je pregledala i da li su bombe postavljene u kancelarijama Specijalnog državnog i Osnovnog tužilaštva.

Od svih lažnih dojava inspektori su uspjeli da rasvijetle samo jedan – dojavu nakon koje je 29. aprila ispražnjena podgorička diskoteka Beagle.

Za tu dojavu osumnjičen je navodni član kavačkog kriminalnog klana Vladimir Roganović, čiji su branioci demantovali policijske navode, tvrdeći da Novljanin nije lažno prijavljivao da je u podgoričkoj diskoteci “Beagle” postavljena bomba.

Izvor:vijesti.me