Bijelo Polje siguran grad zahvaljujući pripadnicima policije

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović, pohvalio je rad policije i izrazio zadovoljstvo saradnjom koju lokalna uprava ima sa Centrom bezbjednosti Bijelo Polje, što u krajnjem rezultira mirnim i bezbjednim okruženjem stanovnicima naše opštine.

Smolović je pripadnicima policije čestitao i predstojeći Dan unutrašnjih poslova uz želju da svoju dužnost obavljaju profesionalno u mirnom i sigurnom okruženju.

Danas je na gradskom trgu u susret Danu unutrašnjih poslova koji se obilježava 2. oktobra crnogorska policija organizovala prezentaciju opreme i vozila kojim raspolažu službenici Uprave policije. Komandir Centra bezbjednosti Bijelo Polje Danko Gogić pojasnio je da riječ o taktičko – tehničkoj postavci opreme i naoružanja koje koriste službenici Uprave policije.

“Naši građani mogu da vide sa kojim materijalno tehničkim sredstvima raspolažu službenici Uprave policije i koju opremu  koriste u radu prilikom izvršavanja  svih zadataka iz djelokruga rada policije. Naime, izložili smo vozila koja koriste Sektor policije opšte nadležnosti, vozila i opremu koje koriste Sektor granične policije i opremu i naoružanje koju koristi Specijalna policija, Antiteroristička jedinica i Posebna jedinica.”, kazao je Gogić