Bijelo Polje: Identifikovano i lišeno slobode lice koje je osumnjičeno da je aktiviralo eksplozivnu napravu u dvorištu jedne kuće

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bijelo Polje su u sadejstvu sa službenicima Forenzičkog centra identifikovali i danas lišili slobode lice koje je, kako se sumnja, u avgustu 2018. godine aktiviralo eksplozivnu napravu u dvorištu jedne kuće.

Policijski službenici lišili su slobode B.V. (29) i on je uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Naime, službenici CB Bijelo Polje su, 18.09.2018. godine, nakon preduzetih operativnih mjera i radnji, lišili slobode B.V. zbog postojanja osnovane sumnje da je 09.08.2018. godine oko 04,40 časova aktivirao eksplozivnu napravu u dvorištu kuće koji koristi J.M. a kojom prilikom je nastala materijalna šteta na vozilima koja su bila parkirana u dvorištu.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor