Službenici Uprave policije u Baru su od početka avgusta rasvijetlili sedam imovinskih delikata, jednu utaju i pronašli oko 1,1 kg marihuane. Zbog ovih djela krivičnu odgovornost snosiće devet osoba, saopšteno je iz Uprave policije.

thumbnail_uredjena slika droga 11.08.2021 godine.jpg

Krivične prijave zbog šest kriivičnih djela krađa koje su izvršene na području Bar podnijete su protiv šest osoba, od kojih su dvije maloljetne.

– Osumnjičena lica su djela izvršavala na plažama, ugostiteljskim objektima i na privatnom posjedu kojom prilikom su otuđivali novac, mobilne telefone i građevinski alat – navodi se u saopštenju.

Policija u Baru je, postupajući po naredbi sudije za istragu izvršila pretres stana i drugih prostorija u Sutomoru koje koristi D.J. (21) iz Bara. Pretresom je pronađeno ukupno oko 65 grama marihuane.

– D.J. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga – kazali su iz UP.

U naselju Zaljevo policija je zaustavila vozilo kojim je upravljao L.Đ. (20) iz Podgorice i kontrolisala lice i vozilo kojom prilikom je pronađeno preko kilogram marihuane koja je bila upakovana u pet pvc pakovanja. L.Đ. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

– Policijski službenici su u Baru pronašli S.M. (53) iz Kosova za kojim je bila raspisana potjernica zbog krivičnog djela utaja. On je ovo djelo izvršio na način što je od jedne rent a car firme iznajmio vozilo i nije ga vratio u dogovorenom roku. Protiv ovog lica podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio navedeno krivično djelo – navodi se u saopštenju.

Izvor:Pobjeda